TAO HØJGAARD DJAZZ EXPERIENCE

Scene:
Planet Voice
 
Spilledag:
Søndag - d. 14-08-2005
 
Spilletidspunkt:
15.00 - 16.30
 
Tao Højgaard, guitarist og komponist, vinder stadig større anseelse på den danske jazz scene – ikke bare for hans varme tone og powerbop-orienterede linier, men også for hans inderlige og til tider ganske finurlige kompositioner. Med tydelig respekt for traditionen, formår Tao Højgaard at skabe moderne og melodiske linier af høj improvisatorisk kvalitet. Tao Højgaard er en af de mere etablerede unge musikere på den danske jazzscene – og høres ofte i samspil med prominente folk som Tomas Franck, Hugo Rasmussen, Doug Raney o.m.a.
“Højgaards energiske, yderst melodiske guitarspil har en helt ren klang, som til tider nærmest lyder som Jørgen Ingmann i en opdateret udgave”.Jesper Pagh Jazzredaktionen Soundvenue.
DJAZZ experience er Henrik Bolberg på trompet, Kristor Brødsgaard på kontrabas, Jacob Poulsen på scratch/pladespiller og Tao Højgaard på guitar og i dagens anledning er det Chisala der rapper.

 

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK