Humleridderne

Scene:
RytmeHans
 
Spilledag:
Torsdag - d. 10-08-2000
 
Spilletidspunkt:
22.00 - 23.00
 
Humleridderne - Typisk Tårnby

Med deres 2 foregående albums - JEG GIR EN OMGANG HVIS DU GIR TO (1995) og EN GENIAL GAVEIDÉ (1997), tilsammen solgt i mere end 120.000 eksemplarer - har Humleridderne placeret sig i den tunge ende af dansksproget rap. Med charme, frækhed og en lige-ud-af-landevejen attitude, er Humleridderne blevet en af de mest populære danske hip hop acts, med en lang række mundrette klassikere i bagagen og med et velbegrundet ry for at holde fest overalt hvor de kom frem.

Som for så mange andre i genren, var det mødet med break-dance og electric boogie, der for Humleridderne var indgangen til rap-musikken - og på TYPISK TÅRNBY, er inspirationen fra electroen så afgjort en af hjørnestenene i det musikalske univers. At det tredje album er indspillet med udstrakt brug af studiemusikere, giver musikken et helt nyt swing, der også lover godt for de kommende live koncerter!

Humleridderne har siden 1987 bestået af de samme tre venner: Dan Holmfjord, Daniel Bruun og Jimmi Sommer. TYPISK TÅRNBY er producer-debut til Leo Wassinger (i mange år en af scenens mest brugte live-lydmænd) - og bandet omkring Humleridderne består af Stig "DJ Stig" Mortensen (scratch), Otto Sidenius (orgel, rhodes og andre tangentinstrumenter), Morten Sidenius (trommer og percussion) samt Thomas Welin (bas). Af øvrige gæster på albummet kan nævnes Lars Skærbæk fra Inside The Whale (guitar), Michael "Longhorn" Skouboe (add. keyborads og programmering) og Jimmi Riise fra Jonz (saxofon).

 

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK