RIKKE MØLGAARD JAZZ ’N SOUL TRIO

Scene:
Planet Voice
 
Spilledag:
Fredag - d. 12-08-2005
 
Spilletidspunkt:
14.00 - 15.30
 
Sandt talent fornægter sig aldrig! Det er Rikke Mølgaard et stjerneklart eksempel på!
Leflen for hurtig succes og opmærksomhed har aldrig været Rikkes stil. Tværtimod har Rikke igennem 100vis af spillejobs arbejdet sig til tops og fremstår i dag som en særdeles respekteret sangerinde og performer, som der er rift om og bud efter. Det er forståeligt, for når hun går på scenen, skaber hun med hendes sang og udstråling en stemning af glæde, tryghed, humor og overskud, og musikaliteten og talentet er man aldrig i tvivl om.
Frk. Mølgaard er i gang med et travlt år. Først og fremmest arbejder Rikke på et soloalbum med Søren Reiff som producer, som forventes færdigt til efteråret. Henover sommeren optræder Rikke som solist, når Tivolis Bigband giver 10 koncerter på Plænen med motown og soul-sange på programmet, her bliver hun godt flankeret af Bobo Moreno. Til efteråret står den på turné med Ib Glindemanns orkester, og her er Rikke solist sammen med en af Danmarks store gamle sang ikoner Allan Mortensen.
Rikkes fortolkninger af pop og soul numre vækker begejstring overalt, og vanen tro bliver hun godt bakket op af hendes trio med Morten Tandrup på bas, Søren Bebe på piano og trioens knopskydning Anders Pedersen på kasse.

 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK