CIRKUS KRONE

Scene:
Blusen
 
Spilledag:
Lørdag - d. 13-08-2005
 
Spilletidspunkt:
12.00
 
Vores forestilling i år bliver endnu engang lidt anderledes end normalt.
Det er nemlig lykkedes os at få bugtaleren Preben Palsgård, med i sommer. Efter at Preben var ude at hjælpe os et par gange sidste sommer, hvor han var så morsom med alle sine forskellige dukker og sko og hvad han ellers finder på, ja, så ville vi gerne have ham med på en hel turne. Det sagde han heldigvis ja til, så nu kommer han og hans kone Lisbet, med et helt nyt internationalt nummer.
Fra Rumænien har vi fremskaffet et utroligt sympatisk artist par. Duo Marineseu. De laver et forrygende rulleskøjte nummer. Det er første gang i cirkus krone historie. Endvidere laver Adriana et smukt Arial act i luften, samt et komisk akrobat nummer.
Vores dygtige teltmester Grzegorz kommer med hans teltarbejdere. De kommer alle fra Polen. Så ved vi at alt er i orden, da det jo er vigtigt for alle, at teltet bliver sat rigtigt op.
Allans klovn, Allando, har vi naturligvis også på programmet. Han er jo til glæde for alle børn. Musikken bliver i år leveret af Allan, min bror Ricard og min yngste søn Marc, når han kan, da han har meget at lave med hans forskellige bands og sådan skal det være.
Alan og jeg har lavet et komisk tryllenummer. Det er sjovt det ligger for os (hvordan mon det kan være), så vi hygger os rigtigt. Min nevø Patrick, kommer som altid i alle ferier og hjælper hvor han kan. Så det er dejligt for mig at have min familie i nærheden, tak for det.
Som rosinen i pølseenden (som min far ville have sagt), har vi været heldige at fat i Tom Future fra Tyskland. Han arbejder som jonglør og har bl.a. et helt utroligt flot Diablo nummer, som han serverer på en ny og spændende måde. Det glæder jeg mig til at se i mit lille cirkus.
Så det skal nok blive endnu en forrygende forestilling ...
Rigtig god fornøjelse!
 

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK