VERA

Scene:
Blusen
 
Spilledag:
Lørdag - d. 13-08-2005
 
Spilletidspunkt:
16.00
 
Alle børn i hele landet kender og elsker Vera! Hun er lige den mormor, de alle sammen gerne vil ha’ – og så kender hun jo alle, lige fra sportsstjerner og skuespillere til popidoler.
Vera har vendt op og ned på DR’s børneflade de sidste 7 år, og hendes popularitet stiger stadig.
Med sin uforskammede, vanvittige og fuldstændig politisk ukorrekte opførsel har Vera pløjet sig ind i børnenes (og deres forældres) hjerter, hvilket tydeligt kan ses ved hendes mange liveshows, rundt omkring i landet.
Vera startede karrieren med at styre den populære skattejagt i det hedengangne Børne1’eren, og siden har hun været en gennemgående figur på børneTV-sendefladen, med enkelt afstikkere til voksenfladen i programmer som “Stjerne for en aften" og “Det svageste led".
Så styrede hun med sikker hånd løjerne i det forrygende børne-gameshow RUTSJ på DR1, hvor hendes medværter har været Camilla Ottesen, Peter Frödin og sidst Signe Lindquist.
I løbet af foråret 2004 var Vera aktuel med en ny CD, hvor hun med stor glæde og ildhu kastede sig uforfærdet ud i mange forskellige genrer af popmusikken fra latin over country til rap. Fælles nævneren er “gang i den"! Alle sangene tager udgangspunkt i Veras eget univers. Der er balladen om Veras døde puddel, der er sangen om hvor svært det er at se så brandgodt ud, der er opskriften på, hvordan man i løbet af nul komma dut kan komme i godt humør, hvis verden er lidt trist og grå, og det meget upædagogiske nummer, hvor Vera fortæller om alle de fordele, der er ved at spise chokolade...
Den kageglade Vera – alias skuespilleren Michel Castenholt – kan opleves live på Scenen "Blusen" i hendes skøre og gale påfund og stang-uretfærdige konkurrencer! Vera er altid frisk på at sætte gang i den.
 

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK