THE ALPINE

Scene:
Planet Voice
 
Spilledag:
Søndag - d. 14-08-2005
 
Spilletidspunkt:
19.00 - 19.45
 
Det kunne være lydsporet til en hæsblæsende svensk ungdomsfilm, et fransk kærlighedsdrama, en haj-dokumentar på Discovery eller en gal Stanley Kubrick-scene. Men det er 5 aalborgensiske youngsters, spræl-levende og med en stak uimodståeligt utilpassede love songs på bagagebæreren.

Med vinden i håret, solen i øjnene og referencer til såvel 60’ernes Motown, 70’ernes rock-musicals og 80’ernes punkede new wave er The Alpine musikalske grænseoverløbere mellem den skramlede rock og den kantede pop - turboenergimættet, rullet i intimitet og serveret med et glimt i øjet.

Sounden er tight, direkte og præget af beskidt guitar, gamle keyboards og myrepat-fremkaldende korflader, mens teksterne emmer af socialrealisme, dagdrømmeri og lummer baggårds-romantik

The Alpine har 3 år på bagen og har bl.a. gjort sig bemærket ved et medrivende live-show, som spillesteder og festivaler i både Danmark, Sverige og Tyskland har lagt scene til. 3 sange har indtil videre roteret på P3 og bandets musikvideo til Too Many Monsters lå i starten af 2004 som #1 på Nordiska Videolistan i 3 uger.

Senest har The Alpine besøgt Gula Studion i Sverige og indspillet 3 nye numre, som alle er produceret af svenske Marco Manieri, og er en forløber for bandets kommende debutalbum.


The Alpine er:
Peter Boesen – vokal, keyboard
Mikkel Brynildsen – guitar
Ida Strand – vokal, keyboard
Simon Kringel – trommer
Bjarke Monrad – bas, vokal
 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK