SIGURD BARRET’S PIANO SHOW

Scene:
Annis Café
 
Spilledag:
Søndag - d. 12-08-2001
 
Spilletidspunkt:
14.45 - 16.00
 
(NB: Eneste koncert i Europa)
Den amerikanske verdens-entertainer Sigurd Barrett er tilbage på Danmarks Smukkeste Festival!
Sidste år måtte han udeblive på grund af en stribe retsager, som han er i gang med at føre, fordi han har opdaget en dansk look-alike pianist med samme navn, som optræder i TV-programmer
som Hit med sangen, Sigurds Bjørnetime og Sigurds Ulvetime.
Sigurd Barrett fra Las Vegas er overbevist om, at den danske Sigurd Barrett vil tabe sagen, men indtil videre har det været umuligt at finde en afgørelse, idet man i retten ikke har kunnet se forskel på de to Sigurd Barrett´er – de er simpelthen identiske.
Sigurd Barrrett fra Las Vegas mener, at den danske Sigurd Barrett har brugt gensplejsning og kloning for at opnå den slående lighed, mens den danske Sigurd Barrett mener at være helt uskyldig og fortsat optræder med en bjørn på.
Det er nu lykkedes Danmarks Smukkeste Festivals show-forligs-mand Mr. Gerner Wood at skabe et forlig, hvorfor man stolt kan præsentere Sigurd Barrett fra Las Vegas i Annis Cafe, ligesom han spiller med hele sit band, Sigurd Barrett & The Cigars på Rytmehans tidligere på årets festival.
Koncerten i Annis Cafe er en eksklusiv club-koncert, hvor der kun er plads til ca. 1000 tilskuere. Kom derfor tidligt – det bliver et tilløbsstykke, når Sigurd Barrrett fra Las Vegas fyrer op for cigaren, Leo Mathisen-jazzen, de gakkede boogie woogie-numre og aktuelle satiriske indslag.
Men bemærk: Showet foregår på amerikansk og er ikke for børn!
 

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK