SUPERJEG

Scene:
Ram Jam
 
Spilledag:
Onsdag - d. 08-08-2001
 
Spilletidspunkt:
Aften
 
“Gid du kom til Skanderborg og blev her, gid du var så tæt at jeg ku’ se dig”. Citat fra gruppen Superjegs aller-første sang 8-6-6-0, der blev til for godt halvandet år siden.
Superjeg er en hengiven kærlighedserklæring til de harske smørhuller – forstæderne, en hyldest til baggårdene i det danske sprog og en psykedelisk rejsebeskrivelse af men-nesker i bevægelse.
Musikken er storsprudlende, altomsiggribende og i det hele taget svær at genrebestemme. Superjeg er “ ude i noget “elektro-akustisk, hvor beats og samples spiller lige så store roller som akustisk guitar og harmonika. De dansksprogede tekster og sikre melodier gør dog sit for at holde sammen på et musikalsk univers, hvor beboerne opfører sig som en sæk beeboppere til kammerkoncert i Slagelse!
Live spiller Superjeg med fuldt hold, som sættes efter hvem der først kan sige C.V. Steppeulvene eller Ian Brown. Superjeg var i foråret 2001 på turne med Nikolaj Nørlund, som de også tilbringer sommeren i selskab med i et varmt studie, hvor forberedelserne til en pladeudgivelse tager sin start.
Gruppens to stiftere og eneste faste medlemmer Carsten Lassen og Peter Sommer er nu bosat i fjendeland, hvilket i Superjegs tilfælde betyder Århus og København.

 

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK