CARSTEN HENTZE MED BAND

Scene:
Ram Jam
 
Spilledag:
Onsdag - d. 08-08-2001
 
Spilletidspunkt:
Aften
 
”Livet er så let når man er i godt humør…”
– således synger troubadouren og sangskriveren Carsten Hentze.
Han har i over 30 år slået sine folder rundt omkring på den danske musikscene og er stadig Fit for Fight. Han har skrevet et hav af sange om alt mellem himmel og jord: Om rastløshed, livet på bænken, og om kaffekanden der er blå og har røde strømper på. Blandt de største hits kan nævnes: ”Kalunmanden Kommer”, ”Ukuleledrengen” og ”Jack the Prins of Denmark”.
Denne garvede rotte har spillet stort set alle steder i landet; Caféer og værtshuse, markedspladser og festivaler m.m. Mest kendt er han naturligt nok i Skanderborg og omegn, da det er her, hans base er. Han har derfor også været et tilbagevendende indslag på “Danmarks Smukkeste Festival”, som han i øvrigt entrede første gang ved dennes fødsel i 1980.
Med andre ord bør man kende til dette unikum – hvis ikke har man nu chancen, på Ram Jam onsdag aften.
Carsten Hentze har i samarbejde med bassisten og mesterpro-duceren Henrik Svith, lavet Cd’en ”Kalunmanden Kommer” – der er på markedet netop nu! Endvidere medvirker han, under pseudonymet ”Carsten Hønsehus”, på cd’en ”Gøglernes Nat”. Carsten Hentze med band.
 

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK