Morten Breum

Scene:
Bøgescenerne
 
Spilledag:
Fredag - d. 12-08-2011
 
Spilletidspunkt:
01.45
 
DJs er det nye sort i Danmark – og en af de allersorteste er Morten Breum, der her er klar til at sætte natten i omdrejninger, sammen med en håndfuld gode venner. Morten Breum har i løbet af de sidste par år for alvor markeret sig som en af DK’s mest populære DJs og remixere. Det er blevet til hundredevis af jobs og en lang række hit-samarbejder med bl.a. Nik & Jay (”Domestic”, ”Højere Vildere”, ”Fest”), Joey Moe og Burhan G. (”Domestic pt. 2”), Camille Jones (”I Like It”), og Sisse Marie (”Every Time (You Look At Me)”). Numre der kan hentes og høres på Morten Breums foreløbelig to albums i eget navn ”Drop” (2010) og ”Nightclub Sessions” (2011).

Her i skoven har Morten Breum taget en flok musikalske ligesindede med, og du kan glæde dig til at opleve effektmageren Klaus Christensen, den forrygende trommeslager Stunn Gun og sangerne Jay Colin, Schaarup og Sisse Marie. Overraskelser kan forekomme.
Bonusinfo: det var Morten Breum der var den karakteristiske fortæller i DR2 serien ”Manden med de gyldne ører”.

 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK