Vinnie Who

Scene:
Bøgescenerne
 
Spilledag:
Fredag - d. 12-08-2011
 
Spilletidspunkt:
14.30
 
”Selv om Vinnie Who har rødderne solidt planet i 70'er-disco og nutidige navne som Glass Candy og Chromatics, så beviste den dansable energi, de frække synth-stykker, korpigernes blide flirt, den hidsige hi-hat og de seje guitarriff, at Vinnie Who ikke bare er et gråt ekko fra en svunden æra. Vinnie Who er popstjerne, discoprins og dansegeneral.” (Soundvenue, liveanmeldelse, 5 stjerner). Firserne var pludselige tilbage ved fuld styrke da Vinnie Who, nærmest ud af intet og som en fyrig stormvind, i 2010 indtog æteren med effektive hitsingler som ”What You Got Is Mine” og ”Remedy” (der i øvrigt begge var nomineret til P3 Guld i kategorien ”Lytterhittet”).

Vinnie Who er en syv m/k stor musikmaskine, anført af sangeren og sangskriveren Niels Bagge Hansen. Skønt kun et par og tyve år gammel, havde han i flere år siddet hjemme i kælderen i Solrød – og der skrevet og produceret de sange, der var at finde på debutalbummet ”Then I Met You”, der udkom i august 2010 og i Politiken bl.a. blev kaldt ”en af de bedste danske popudgivelser i år”. Også i udlandet har der været stor interesse for Vinnie Who, der tidligere i år udgav ”Then I Met You” i tolv lande, bl.a Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Japan. Siden udgivelsen af ”Then I Met You” har Vinnie Who givet en lang række koncerter i ind- og udland, hvor bandet overalt har formået at fyre op under dansegulvet og markere sig som et af øjeblikkets bedste danske livetilbud.

 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK