90èr festen

Scene:
P3-Teltet
 
Spilledag:
Fredag - d. 12-08-2011
 
Spilletidspunkt:
00.00
 
Det er atter blevet tid til at lade de herrer Henrik Povlsen og Kanonkongen hylde et forgangent musikalsk årti, ved hjælp af deres populære P3-koncept ”90er Festen”. Vi taler om public service i sin reneste funktion, for som den garvede duo selv formulerer baggrunden: ”Folk trænger til et brush up på 90’erne, og så er vi firmaets bedste folk til opgaven.” Så når Povlsen og Kanonkongen her stiller sig klar ved pulten, er det med garanti for en robust omgang 90’er fest, hvor røgmaskiner, spejlkugler, stroboskoblys og sirener kommer på overarbejde, mens de to DJs leverer backspin, og lækre mix. Henrik Povlsen og Jesper ”Kanonkongen” Holm kender vi jo så udmærket fra deres daglige virksomhed på P3, hvor førstnævnte er del af ”Go´ Morgen P3” og sidstnævnte udgør 50 % af selvsamme kanals søndags-seance kaldet ”Hængepartiet”.

Bonus: vidste du at Kanonkongen har indtaget mere end én Pisang Ambon, mens han har sunget med på hits fra navne som Dr. Alban, Haddaway og Corona… Eller at Henrik Povlsen var stjerne-DJ i sit eget mobildiskotek Funky Peanut, der spillede ved større og mindre arrangementer i Greve og omegn. Musikalske overraskelser i form af gæster kan bestemt ikke udelukkes – og optagelser fra 90’er Festen kan høres i P3 lørdag aften.


 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK