Lars Lilholt Band

Scene:
P3-Teltet
 
Spilledag:
Søndag - d. 14-08-2011
 
Spilletidspunkt:
19.00
 
”Spillemanden viser ny side af sig selv på det overraskende singleudspil 'Et folk et menneske'”, skrev Ekstra Bladet om den nye single fra Lars Lilholt, der kom på gaden i starten af maj. Man mente at høre Lars Lilholt som rapper – men selv mente bagmanden nu, at han vel nærmest reciterede og kaldte singlen ”… en advarsel til alverdens magthavere om at mennesker godt kan tænke selv, og at magt ikke blot korrumperer, men også slår ihjel.

” Sommeren 2011 er Lars Lilholt tilbage i rollen som sig selv og musikalsk boss i Lars Lilholt Band, der denne sommer drager landet rundt, sammen med en flok seriøse "special guest stars", i form af det særdeles percussive ensemble Copenhagen Drummers. Mon ikke singlen er tegn på, at Lilholt & co. inden alt for længe sender et nyt album på gaden, som follow til 2008-udspillet ”Smukkere med tiden”? Siden da har Lars Lilholt bl.a. haft et længere ophold i tilstanden Dalton og har udsendt den meget roste selvbiografi ”Drømme & Dæmoner”.

Det er efterhånden 38 år siden, Lars Lilholt var med til at danne folk-rock-
bandet Kræn Bysteds, og mere end 29 år siden “Og Fanden Dukked Op Og Sagde Ja!”, det første album i navnet Lars Lilholt. Siden er der skrevet en lang række stærke sange hvoraf flere har klassiker-status.

Der er røget omkring 2 millioner plader over disken i løbet af den lange karriere – og der er, solo eller i bandsammenhæng, spillet et firecifret antal koncerter på alt fra de mindste og mest intime spillesteder til de største udendørs scener. Her er det altså Lars Lilholt Band det gælder – og det betyder, som veteranerne vældig godt ved, en aften hvor publikum spiller en væsentlig rolle. Skal magien mellem band og publikum indfinde sig, så er det bare med at løsne op for både indlevelse, klapsalver og sangstemme – og følge sprechtstallmeister Lars Lilholt og hans tætte band hvorhen musikken og stemningen måtte føre dem.

Her under åben himmel kan alt ske – ikke mindst når scenen indtages af Lars Lilholt (vokal, guitar), Gert Vincent (guitar), Klaus Trane (trommer og perkussion), Tom Bilde (bas), Kristian Fogh (keyboards) og Eskild Dohn (guitar).


 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK