Fallulah

Scene:
P3-Teltet
 
Spilledag:
Lørdag - d. 13-08-2011
 
Spilletidspunkt:
00.45
 
"Det er absolut ikke hvert år, at sådan et stjerneskud viser sig på den danske musikhimmel. Talentet er indlysende for enhver med øre, øjne og hjerte åbent for perlende, moderne, begavet pop – en svær genre, som kun de færreste troværdigt lykkes med. Fallulah har bevist, at popmusik kan have et højere ambitionsniveau end næste omkvæd eller en billig gimmick. Det er gennemmusikalsk og en vital vitaminindsprøjtning af overskud og vovemod. Fallulah fortjener virkelig et stort publikums opmærksomhed." Ordene var store – men det var jo også begrundelsen for selveste P3 Prisen, som Fallulah modtog i januar. Et foreløbeligt højdepunkt på halvandet hæsblæsende år. Debutsinglen “I Lay My Head” kom i august 2009 og blev gjort til Ugens Uundgåelige på P3. I februar 2010 udgav hun sit første album ”The Black Cat Neighbourhood”, der bl.a. rummede ”Bridges” (den mest spillede sang på P3 i hele 2010) og ”Out Of It” (titelsang til tv-serien ”Lykke” og en af de helt store træffere i starten af 2011).

Fallulah nævner selv stærke kvinder som Karen O, Grace Slick, Fiona Apple og Alison Goldfrap blandt sine inspirationskilder – og som dem er hun helt sin egen og fyldt med personlig og fascinerende musik. Og hun er god. Blander ubesværet pop, club og Balkan-feeling med udadvendt og levende performance – og hele tiden med sit eget smittende varme væsen som det naturlige midtpunkt. ”…stedvist strømmer der ren magi ud af højttalerne i allehånde musikalske retninger. Hun mestrer dem alle. Hold op, hvor er talentet og potentialet stort”, stod der i Berlingske Tidendes anmeldelse af ”The Black Cat Neighbourhood”. Det begynder udlandet også at få ørerne op for - og inden hun rammer skoven her, har Fallulahs 2011-turne også været forbi Norge, Sverige, Færøerne og Frankrig.

 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK