Michael Falch & Boat Man Love

Scene:
Bøgescenerne
 
Spilledag:
Torsdag - d. 11-08-2011
 
Spilletidspunkt:
17.30
 
”…de skal stramme sig an derude i rockmiljøet, hvis de skal overgå Michael Falchs overraskende udspil.” (Jyllands Posten, fulgt af 5 stjerner). Der var sidste år masser af ros og stjerner til Michael Falch for ”Fodspor i havet”. Et på mange måder ganske anderledes udspil fra den danske veteran, der i samarbejde med produceren og musikeren Lars Skjærbæk, havde skabt et både minimalt og uhyre stemningsfuldt album, der viste sig at ramme rent og præcist hos rigtig mange danskere. (Da året blev gjort op, var ”Fodspor…” det 30. mest solgte overhovedet i 2010). I september fulgte Falch udgivelsen op med ”Hele vejen 1980 – 2010” der fejrede, at der var gået 30 år siden Falch sammen med Malurt sendte debutpladen ”Kold Krig” på gaden. Begge albums præsenterede stærke nye numre – og sange som ”Trækfugle”, ”Binder mig aldrig igen”, ”Kun de forrykte”, ”Nu rider vi stormen af og ”Vejrbidt og vindblæst”, hører til blandt de bedste Falch har skrevet. I selskab med sit altid lydhøre backingband Boat Man Love, viste Falch at de nye sange sig i den grad også virkede på scenerne rundt omkring. Michael Falch vendte meget stærkt tilbage i 2006 med albummet “Falder Du Nu” – hvor sangeren og sangskriveren på ingen måder lagde fingrene imellem, men til gengæld fortalte barske og usminkede historier om nedture af den slags, der både koster og gør ondt. Efterfølgende vendte han også tilbage til scenerne med rockkvartetten Boat Man Love i ryggen. En kombination, der på alle måder revitaliserede både Michael Falch og hans sangkatalog.

Om det fornemme samspil mellem Boat Man Love og Falch, skrev Ekstra Bladet i 2006: ”Knøsene eksekverede repertoiret med kant, konsekvens og kaskader af entusiasme…” Her er holdet tilbage i skoven – selvfølgelig med Falch selv på vokal og guitar og i stærkt og godt selskab med de fire forrygende musikere i Boat Man Love: Lars Skjærbæk (guitar), Troels Skjærbæk (bas), Johan Lei Gellett (trommer) og Søren Koch (guitar).

 


 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK