Ida Corr

Scene:
Bøgescenerne
 
Spilledag:
Lørdag - d. 13-08-2011
 
Spilletidspunkt:
01.00
 
”…et helstøbt og kompromisløst album, hvor erfaringen og indflydelsen fra succesen med det elektroniske og iørefaldende tilgængelige ikke udebliver. ”Gaffa gav Ida Corr fem stjerner for hendes fjerde album ”Under The Sun” (der udkom i DK i 2009 og netop er udgivet i Tyskland).

Ida Corr er i svær grad en multitaskende artist - sådan rent kunstnerisk set - der uden problemer kan boltre sig i flere sammenhænge af gangen. Hun dyrker både en flot karriere som solist – og et flittigt og festligt samarbejde med ligesindede, som på megahittet ”Sjus”, hvor det hele foregår på dansk og i selskab med Kato, Camille Jones og Johnson.

I Tyskland har man netop udgivet singlen ”Under The Sun” – hvor Ida Corr har reggae-fænomenet Shaggy som partner.

I 2010 var Ida Corr blandt de mange medvirkende på nyindspilningen af ”Afrika” og man fandt hende også, sammen med Stine Bramsen fra Alphabeat, i duet med den svenske funkster Eric Gadd, på et track fra hans nye album. Jo, Ida kan bestemt både selv og sammen med andre.

Ida Corr solodebuterede i 2005 med albummet ”Streetdiva”. Året efter kom ”Robosoul” – og i 2008 kom ”One”, der både rummede highlights fra de første albums og megahittet ”Let Me Think About It” i forskellige remix. Sidstnævnte sang blev, i den hollandske stjerne-DJ Fedde Le Grands udgave, Ida Corrs adgangsbillet til de internationale hitlister og grovhittede over hele Europa i 2007, bl.a. med en andenplads på den engelske single-liste.

Så der er masser af gode sange at tage af når der skal laves sætliste – og måske er der også nyt på programmet, når ”The hardest working woman in showbizz” (citat Gaffa) her vender tilbage til skoven. Først som sig selv og bagefter som del af den imponerende venneskare hos Kato.

 


 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK