Black City

Scene:
P3-Teltet
 
Spilledag:
Torsdag - d. 11-08-2011
 
Spilletidspunkt:
14.45
 
”…gedigen rock og rul af allerbedste møgbeskidte skuffe. Energi, produktion og melodier sidder lige i skabet, og resultatet er en samling hårdtslående sange, der emmer så meget af rock and roll, at det kalder på, at man ifører sig sin mest forvaskede Motörhead-T-shirt, kæderyger Marlboros uden filter og crack-åbner en flaske Jack D., når man sætter pladen på og skruer voldsomt op for volumeknappen.” Gaffas anmelder var svært begejstret og gav fem stjerner til Black Citys debutalbum af samme navn, da det udkom i maj sidste år. P3 ku´ også li´ den heftige rock fra den østjyske kvartet – og var flittige til at rotere singlerne ”Every Night” og ”Summertime” (der også opnåede den store ære at blive nomineret til P3 Guld i kategorien ”Lytterhittet”). Albummet var produceret af Frederik Thaae (A Kid Hereafter), der karakteriserede Black City som "rock i sin reneste form uden navlepilleri eller musikalske tudefjæs, hvilket har født det mest kontante og vellydende album, jeg har været med til".

Så trænger du til en seriøs dosis guitardreven rock, så er muligheden her, når Black City får sin debut på Danmarks Smukkeste Festival: Bjørn Poulsen (vokal, guitar), Kristian Klærke (guitar), Mixen Lindberg (bas) og Jakob Bjørn Hansen (trommer).

 


 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK