Mike Sheridan

Scene:
Bøgescenerne
 
Spilledag:
Lørdag - d. 13-08-2011
 
Spilletidspunkt:
00.00
 
”The days of three minute pop songs are clearly over.” (Neil McCormick, Daily Telegraph (UK). ”Det pumpede og skrattede og hev og sled, så det var en sand fryd. Dagen blev til nat, og det var helt surreelt at se dagslyset igen efter den omgang.” (Soundvenue, liveanmeldelse). ”His take on electronics was more interesting to me than a lot of electronica.” (Senior editor David Fricke, Rolling Stone, US). Jo, han begejstrer de professionelle lyttere i både ind- og udland, den gode Mike Sheridan, der heldigvis fortsætter med at gøre det hele på sin måde. Senest har han igennem et sidste års tid - sideløbende med sine solo-aktiviteter - været en forrygende medspiller på Rune Klans ”Det Blå Show”, hvor tryl og trance gik op i en højere enhed.

Og selvom Mike Sheridan i dag bare er 20 år gammel, kan man egentlig ikke sige, at tingene er gået specielt hurtigt for ham - han er bare startet tidligt og er, sin unge alder til trods, en decideret veteran på scenen. I 2008 debuterede Mike Sheridan med soloalbummet ”I syv sind”, der bl.a. fik 5 stjerner i Berlingske med begrundelsen: ”et fund for enhver drømmerisk sjæl med et par høretelefoner inden for rækkevidde – at manden bag er en dreng, det er ærlig talt forbløffende.” Euroman tildelte ligeledes Mark Sheridans første album 5 stjerner og skrev: ”Med base i dub og ambient har han skabt en bredspektret, eftertænksom lytteplade, der vibrerer af stille drama og store følelser helt ned i den enkelte melodi- og baslinje. Det er overlegent og med garanti kun en smuk begyndelse på noget meget stort.” P3 gjorde singlen ”Med små skridt”, (der havde Maya Albana på smuk vokal) til Ugens Uundgåelige. Albummet fik adskillige nomineringer, bl.a. til P3 Guld, og ved Danish Music Awards 2009 kunne Mike Sheridan forlade festen i selskab med den statuette, der følger Årets Danske Electronica-udgivelse. Mike Sheridan lavede sine første remixes som otteårig! – og han fik for alvor hul igennem i 2007, hvor han spillede mere end 80 gigs som DJ, ikke bare i DK; men også med afstikkere til Spanien, Polen og Tyskland.

Hans nuværende status har også gjort ham til en særdeles efterspurgt remixer med bl.a. Steffen Brandt/Julie Maria, Anne Linnet og Lulu Rouge på kundelisten. Lige nu venter mange spændt på et nyt solo-album fra Mike Sheridan, men her ser vi nu bare frem til igen at lade ham brede det magiske musikalske tæppe ud i P3 Teltet - og på det føre os ind i Smukfest-natten, på bedst tænkelige vis.

 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK