Stupid White Men

Scene:
P3-Teltet
 
Spilledag:
Søndag - d. 14-08-2011
 
Spilletidspunkt:
17.00
 
”Det er på samme tid både basal hillbilly-rock og dynamisk og progressiv powerrock. Stupid White Men bekymrer sig ikke om at passe ind. De bruger det grundlæggende rockværktøj, og med godt værktøj får man som bekendt det bedste håndværk.” (Diskant, albumanmeldelse 8/10). Stupid White Men udgav i januar debutalbummet med den morbide titel: ”It’s A Fine Day To Kill Someone Nice”. Forud var gået en lang periode som bandet Aya, der efter 200 jobs i perioden 2000 – 2007, fandt tiden inde til forandring og nytænkning. Musikerne burede sig derfor inde i et øvelokale, med aftalen om først at komme ud når de havde fundet retningen for deres fremtidige musikalske virke. Tre uger efter forlod de øvelokalet, uden at være kommet videre. Det kom de så heldigvis senere – og i 2008 debuterede Stupid White Men på Start Festivalen. Siden fulgte en lang række gigs, bl.a. som support for Apollo, Rock Hard Power Spray og Magtens Korridorer. Bandets store evner både live og i studiet, førte til pladekontrakt med Target Records, hvis direktør i den grad havde fundet et band, der var værd at satse på: ”Sjældent har jeg set et så overbevisende dansk rockband med så meget overskud og attitude på scenen. Deres udtryk er nu blevet finpudset i studiet, og her har de formået at få den rå live energi indspillet samtidigt med, at der ikke bliver gået på kompromis med de store omkvæd. Verdensklasse!”

Stupid White Men er: Allan Nordquist (vocal, guitar, Dobro, banjo), Lars Westh (bas, keyboards, kor), Christian Meldgaard (trommer, kor) og Anders Abel (percussion, trommer, kor).

 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK