Pil & Liv

Scene:
P3-Teltet
 
Spilledag:
Søndag - d. 14-08-2011
 
Spilletidspunkt:
12.00
 
Efter at have spillet i årevis i mere ubemærkede sammenhænge, fik de to søstre Pil & Liv Clausen en fin start på den mere offentlige del af deres karriere, da de i vinteren 2010 udsendte debutsinglen ”Relationship”, der kom i rotation på både P3 og P4. Det fik rigtig mange til at lægge mærke til Pil & Livs charmerende indie-folk-pop – og at der var mere hvor det kom fra, viste søstrene Clausen så her i april, hvor radiostationerne begyndte at spille deres anden single, den ligeså skæve, kantede og varme ”Paperbag”.

Pil & Liv har spillet musik og sunget, siden de var børn, men begyndte for en håndfuld år siden at skrive deres egne sange. Inspireret af det canadiske søskendepar Tegan & Sara begyndte de at promovere sig selv på internettet, hvor de først lagde videoer op med deres coverversioner af Tegan & Sara og senere deres egne numre. I dag handler det udelukkende om egne sange – og vi er glade for at give Smukfestdebut til Pil (vokal og guitar) og Liv (vokal), der her får musikalsk bistand fra guitaristen Niels Chr. Simmelstrøm og trommeslageren og percussionisten Kent Olsen (der også producerer det kommende album fra Pil & Liv, der efter planen er på gaden i starten af 2012).

 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK