Stand Up for Skb. 2011

Scene:
Bøgescenerne
 
Spilledag:
Lørdag - d. 13-08-2011
 
Spilletidspunkt:
12.15
 
Det var et særdeles populært initiativ Smukfest-bookerne tog i 2010, da de for første gang præsenterede et hårdt hold af opretstående komikere på Bøgescenerne – samlet under overskriften ”Stand-up for Skanderborg”. Her i 2011 er planen i alt simpel korthed at gøre seancen endnu sjovere – og til det formål har vi hidkaldt seks mænd og en enkelt kvinde. Nærmere om dem alle nedenfor – hvor du også kan læse om de to herrer der står som ”Feat.”: DJ Noize og Per Vers, som undervejs sørger for, at lægge de velplacerede rim og rytmer, der får det hele til at hænge endnu bedre sammen.

Lasse Rimmer
En af landets mest populære og erfarne ordvridere. Han debuterede på legendariske Dins i 1993 og nåede samme år finalen i DM i Stand Up. Udover at udvikle sit eget show, var han i 90’erne også tekst-leverandør til kolleger som Mette Lisby og Timm & Gordon. I slutningen af 90’erne var han med til at udvikle ”Casper og Mandrilaftalen” - og har siden gjort sig bemærket som bl.a. vært for tv-quizzen ”Jeopardy”, vært i Radio 100’s ”Morgenhyrderne” og vital del af ”Live Fra Bremen”.

Thomas Warberg
En mand der formår at gengive Harry Potter på sønderjydsk, er vel en indlysende deltager ved Stand Up for Skanderborg? Thomas Warberg kan netop det trick – og kan i det hele taget så meget, at han fik prisen som ”Årets Talent” ved Zuly Comedy Galla i 2010. Skønt endnu kun i starten af tyverne, var det en endnu yngre Thomas Warberg, der i 2006 fik en andenplads ved både DM i Stand Up 2006 og Comedy Fight Club 2007. Her i 2011 har han været helt fremme på beatet i både ”Live Fra Bremen” og ”Brian Mørk Show”.

Geo…
…er en habil marathonløber. Står der i en præsentationstekst om denne helt særegne personage. Der står også ”at opleve Geo er som at tage i Zoologisk have på stoffer...”. Geo vandt tilbage i 2000 DM i Stand Up – og har siden begejstret publikum med sine til tider vanvittige og næsten altid kosmisk langt ude betragtninger over hverdagen og det der ligner. Han har været med i meget, bl.a. ”Kissmeyer Basic” på TV2 Zulu, ”Åndehullet” på DR2, ”Rundfunk” og ”Hvor fanden er Herning” (begge på TV-2) og spillefilmen ”Winnie og Karina”.

Simon Talbot – manden hvis tiende show nogensinde var DM i Stand Up 2006, hvor det blev til en fin fjerdeplads. Siden er det blevet til meget mere – og du har sikkert set ham i ”Comedy Fight Club”, ”Bingo Banko” eller ”Hvor fanden er Herning?” Ganske særlig bonusinfo: Simon Talbot er født i otte seks seks nul Skanderborg.

Linda P – også kaldet ”Dronningen af dansk stand up”, brød markant og gennemtrængende igennem ved DM i Stand Up 2004, hvor hun som nærmest ukendt gik ind og nappede andenpladsen. Siden er det kun gået fremad – og blandt hendes mange succeser finder man tv-perler som ”Wulffs Magasin”, “Hvor fanden er Herning”, “Piger på prøveløsladelse” og ”Anstalten” + soloshows som “Rommen er en tøjte” og senest ”Linda P – og MIG”. Skulle man ikke være klar over det, så kommer Linda P fra Sydhavnen (sejt kvarter i København) og hedder faktisk Petersen til efternavn.


 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK