Bernhoft

Scene:
P3-Teltet
 
Spilledag:
Lørdag - d. 13-08-2011
 
Spilletidspunkt:
13.15
 
Ӂrets overraskelse kommer fra norske Jarle Bernhoft, der leverer varm og indlevelsesrig retro-soul
med en vokal, som mildest talt er imponerende”. (Citat Gaffa, der i 2009 gav fem stjerner til Bernhoft, for debutalbummet ”Ceramik City Chronicles”).

Publikum her på festivalen, har virkelig noget at se frem til, når dette norske one-man-band indtager scenen. Musikalsk er sangeren, sangskriveren og multimusikeren Bernhoft nærmest naturstridigt dygtig og beskrives som det måske største norske talent siden A-Ha. Bernhoft er nu på vej til også at erobre verden udenfor Norge. Mere end en kvart million visninger på Youtube af hans seneste single ”C´mon Talk” er en god opvarmning for hans andet album ”Solidarity Breaks”, der udkommer i Danmark i løbet af forsommeren.

Men hvad er det, der gør Bernhoft så speciel? Først og fremmest er han sit eget orkester. Der er kun ham og han er helt alene, selvom han lyder af meget mere. Med et par guitarer, Et Fender Rhodes piano, beatboxing og noget elektronik, er han et veritabelt énmandsorkester. Læg så en fantastisk stemme og et smittende nærvær på toppen – og så har du måske en beskeden fornemmelse af hvad der venter dig til en koncert med Bernhoft.

 

Besøg bandets hjemmeside

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK