Morgenbajer m/ Powls

Scene:
RytmeHans
 
Spilledag:
Fredag - d. 12-08-2011
 
Spilletidspunkt:
10.30
 
Kult-fænomenet The Powls laver i år det man i festivalbranchen kalder ”En Suede”. Et fænomen der opstod, da det engelske band Suede, tilbage i 1999, gav tre koncerter på det års Roskilde Festival - og så er al sammenligning mellem englænderne og østjyderne sandsynligvis ellers ikke brugbar til noget som helst. Heldigvis har vi, fra velunderrettede kilder, i nogenlunde nær kontakt med nogen der en gang har mødt en af Smukfests bookerne, hørt en fordrukken fugl synge om et koncept kaldet ”Morgenbajer med The Powls”. Hvilket skulle antyde en vis garanti for, at man ved disse seancer – torsdag på Bøgescenerne, fredag i RytmeHans og lørdag i P3 Teltet – kan risikere at få en gratis øl, bare for at møde op. Det er sgu da et sjældent tilbud!

The Powls ynder at kalde sig ting som ”Pop infernoet” eller ”Den ultimative underholdningsmaskine” – men hvad er det egentlig de kan i dette særegne ensemble? Det er nok musik, de excellerer i; men er de musikalske? Det er nok sange, de synger; men kan de synge? Det er nok en form for musik, de får ud af deres instrumenter; men kan man rent faktisk være bekendt at kalde ting som madraspumper og støvsugere for instrumenter? De stiller nok op i farverige gevandter; men kan man kalde dem velklædte? Svarene blæser i bøgetræerne, og man må nok nærmest selv stille op, når The Powls nu i løbet af disse dage leverer deres 14., 15. og 16.koncert/optræden/performance/antritt(vælg selv) her i Bøgeskoven.

Det er bestemt ikke bare en gratis øl du har chancen for at modtage ved disse begivenheder – der er også til noget nær garanteret chance for at møde: Chef Powl (bas, luftpumpe, støvsuger, kor, finchef, snakker), Søren Powl (cykelhandlersøn, trommer, vokal), Steen Powl (guitar, sang, alternativ landmand) og Bat Powl (keyboard, vokal, ven med Robin).

 

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK