Kris Herman v/Brandpunkt

Spilledag:
Lørdag - d. 13-08-2011
 
Spilletidspunkt:
19.00 - 20.00
 
Kris Herman er sanger, sangskriver og en formidabel performer, der nu for andet år i træk besøger bøgeskoven og den intime scene ved bålpladsen på Brændpunkt. Sidste år spillede han ikke mindre end 17 koncerter på Skanderborg festivallen og igen i år bygger han op til koncerten på Brændpunkt med to dages camp-koncerter rundt op på festivalen. Du kan læse om, hvordan du vinder en af disse koncerter her (link til eventen)

Kris Herman udgav i 2010 et fantastisk debutalbum med titlen I see you see me, og har siden udgivelsen spillet mere end 300 koncerter. Denne sommer har han bl.a. spillet support for kunstnere som James Blunt, Anastacia, Alphabeat og Erik Hassle. Han er aktuel med singlen Lovers, der bliver spillet flittigt på P4.

Koncerten denne aften bliver i et akustisk univers, hvor Kris bakkes op af tre dygtige musikere. Der er således massere af nærvær og intimitet i vente for de, der slår vejen forbi bålpladsen lørdag aften.
 

Læs mere om Kris Herman på krisherman.com

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK