Shotgun Wedding

Scene:
RytmeHans
 
Spilledag:
Fredag - d. 11-08-2000
 
Spilletidspunkt:
21.00 - 22.15
 
er tilbage i skoven, hvor de før har triumferet med deres klassiske og melodiøse rock´n´roll, the all American way! Og – under navnet THE RETURN OF SHOTGUN WEDDING – er de tilbage i noget nær helt original opstilling og, under alle omstændigheder, ihvertfald den bedste de har! Den hæse og charmerende forsanger Jesper Bjarnesen i veloplagt front for sit hold af rytmiske desperadoer - alias bassisten Nold, guitaristen Henrik Skriver (yeps – det er ham det lokale guitar-es), mundharpespilleren Bent Styver og trommeslageren Jan ”Chang” Østergaard.
Shotgun Wedding blev dannet tilbage i 1988 – og begejstrede publikum landet over, med en ramsaltet og udadvendt rockmusik, der gjorde dem til en af slutfirsernes store favoritter, rundt omkring på spillestederne. Gruppen udgav et par albums i løbet af 90erne – indtil de opgav kampen mod break beats og hormon-struttende dance-rytmer i ´97. Men da ”rust never sleeps” og ”hey hey, my my – rock´n´roll will never die”, alligevel er evigtgyldige sandheder, har de fem medlemmer i bandet alligevel ladet sig overtale til en gendannelse, hvor de vil gøre deres bedste for at overbevise publikum om – at hvis rocken virkelig er død, så var det ikke på naturlig vis, det skete.

 

 
 
 

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL - BIRKEVEJ 20 - 8660 SKANDERBORG - TLF.: 87934444 - CVR: 77052518 - E-MAIL: INFO@SMUKFEST.DK