/media/1159/header_smukfonden.jpg

Smukfonden

20% af overskuddet fra Skanderborg Festivalklub, går direkte til Smukfonden. Den støtter gode sociale projekter i hele landet, som hjælper udsatte og ensomme – ansøgningsrunde to gange årligt.

Med udgangspunkt i det fællesskab og den glæde der hvert år skaber Danmarks Smukkeste Festival, har Skanderborg Festivalklub besluttet at initiere og skabe økonomisk grundlag for ”Smukfonden”. 

Fondens formål er, at støtte initiativer og projekter, der arbejder for at fremme fællesskab af den slags, der kan afhjælpe ensomhed og udsathed. Smukfonden modtager hvert år 20% af festivalklubbens regnskabsmæssige resultat, under forudsætning af at festivalklubben har den fornødne likviditet.

Der er 2 gange om året mulighed for at søge om støtte fra Smukfonden.

Ved Skanderborg Festivalklubs Generalforsamling 13. januar 2016 uddelte Smukfonden i alt 313.500 kr.,  og under festivalen i august 2016 blev der delt yderligere 211.000 kr ud.

Generalforsamlingen i Skanderborg Festivalklub godkendte opstarten af Smukfonden ved generalforsamlingen i januar 2014. Her fik Smukfonden tilført 20% af det foregående års overskud – og startede således sit virke med kr. 956.000 i kassen. Ved generalforsamlingen 7. januar 2015 modtog Smukfonden 609.195 kr. 

Vi åbner igen for ansøgninger i perioden 1.10 - 30.11. Uddelingen til denne ansøgningsrunde bliver ved foreningens generalforsamling i januar.

Ansøg om Smukfondens midler 

Smukfonden er i øjeblikket åben for ansøgninger frem til d. 30. november 2016. Følg nedenstående vejledning, hvis du ønsker at søge om fondens midler. 
Man skal være medlem af Skanderborg Festivalklub for at indstille et projekt til Smukfonden.

  1. Download ansøgningsskema. Har du problemer med at åbne filen, kan du hente Acrobat Reader.
  2. Udfyld dokumentet og gem dette som PDF. 
  3. Send en mail til smukfonden@smukmail.dk med det vedhæftede dokument.

Hvis der er problemer, kan du skrive til os på smukfonden@smukmail.dk

Du modtager inden for 48 timer en bekræftelse på din ansøgning. Hvis dette ikke er tilfældet kontakt da venligst smunfonden@smukmail.dk

 

 

Bestyrelsen

Smukfonden nedsættes med en selvstændig bestyrelse, der alene har ansvaret for uddeling af fondens midler. Fødte medlemmer er Skanderborgs siddende borgmester og den siddende formand for Skanderborg Festivalklub. Sidste faste medlem af bestyrelsen er Carsten Nørland, direktør hos og udpeget af vores mangeårige samarbejdspartner Royal Unibrew, der med virkning fra 2015 donerer 2 kr. til Smukfonden, for hver liter fadøl der bliver solgt på Smukfest. 

Smukfondens bestyrelse afholder 2 – 4 møder årligt, hvor det på baggrund af ansøgninger besluttes hvem der skal modtage støtte. 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?