/media/2680/randi-burhan-g-_dsc2117.jpg

Billetsalg
2017

"Hey, vi vil på Smuk igææææn!"

Ja, vi vil også rigtigt gerne se dig. Endagsarmbånd kan købes fra 8. februar kl. 10. Søger du et af de udsolgte partoutarmbånd, så læs mere her.

Billetsalget begyndte den 1. december, og samme dag måtte vi melde totalt udsolgt af partoutbilletter. Det var historisk tidligt og kom bag på mange! Endagsarmbånd sælges fra 8. februar 2017, så gik du forgæves, er det stadig muligt at sikre sig en smag af SMUK.

Men kære du, der ikke nåede at købe billet: Lad være med at købe en partoutbillet af omveje til overpris!

  1. Uanset hvor meget du betaler, kan du aldrig være sikker på, at billetten er gyldig, hvis du køber igennem et uautoriseret billetsite eller af ukendte enkeltpersoner. Handl kun igennem shop.smukfest.dk (mere info her).
  2. Det er ulovligt at handle Smukfest-billetter og boformer til en højere pris end den oprindelige.
  3. Hvis du bliver snydt, fordi du ikke handler via de systemer, vi har lavet til formålet, kan vi ikke hjælpe dig – hverken med at få adgang til festivalen eller få pengene igen.

BILLETHAJER

Her er Tenna. Hun er administrationschef og billetsalgsansvarlig på Smukfest (ikke en titel, hun drømte om som barn, men hun er fra Esbjerg, og det kunne have gået væsentligt værre…).

Tenna kommer efter dig, hvis du sælger din billet eller boform til Smukfest med profit. Det er i strid med vores handelsbetingelser og aldeles usmukt. Hun kommer om muligt endnu mere efter dig, hvis du slet ikke HAR nogen billet, men sælger luft til håbefulde Smuklinger. Det sidste er decideret svindel og kan straffes med fængsel. I 2016 blev indtil flere personer dømt for at svindle med Smukfest-billetter = Tenna og resten af Smukfest mener det fandme.

Sortbørs, altså videresalg af billetter med fortjeneste, har aldrig været et stort problem på Smukfest – men tiltager dog lidt hvert år i takt med festivalens popularitet og tidlige udsolgt. Når det i år stadig er muligt at købe 10 armbånd af gangen, er det af respekt for de lejre, som er store og kommer igen år efter år – langt de fleste billetkøbere og gæster på Smukfest er ærlige og dejlige mennesker.

Vi modtager løbende dokumentation fra potentielle aftagere af billetter, som støder på Skidtlinger med billetter til salg. Til priser, der væsentligt overstiger de 2395,- en partoutpris til Smukfest 2017 koster. Skriv til per@smukfest.dk.

Hvis vi har dokumentation nok for, at handlen rent faktisk har fundet sted, så annullerer vi armbåndet/boformen. Så er det surt at være dig, der har købt det til overpris: Du har mistet dine penge og kommer ikke på festival.

Hvis vi har begrundet mistanke om, at nogen sælger billetter/boformer, de slet ikke ejer, politianmelder vi.

De SMUKKE måder…

Igen i år foregår AL autoriseret handel med Smukfests armbånd, telte m.m. på shop.smukfest.dk. Fortryder du dit køb, fordi du pludselig har lyst til at være munk i Timbuktu eller får verdens mest tarvelige influenza lige inden festivalen, kan du sælge armbånd og boformer videre. Du kan i år vælge imellem at sælge til den første, der står på en eventuel venteliste, eller overdrage med/uden betaling til en person, du kender i forvejen. Altid kun til oprindelig pris ex. gebyrer.
 
Disse systemer er udviklet særligt til Smukfest for at sikre alle Smuklinger bedst muligt mod snyd ved det videresalg, vi erfaringsmæssigt ved, der finder sted. Fra januar bliver det muligt at overdrage sin billet mod betaling igennem shoppen, 100% sikkert for køber og sælger (læs mere her).
 
Og skriv dig så lige på ventelisten. Det sker, at nogen fortryder et køb, at vi finder ud af at der skal bruges færre medhjælpere på et hold eller at en leverandør måske får nogle billetter til overs. Og når det sker ryger billetterne straks ud til dem, der står på vores venteliste. Til samme venteliste kan Smuklinger, der har for mange armbånd, sælge videre på en fair måde. Du skriver dig op nemt og gratis på shop.smukfest.dk.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?