/media/2757/app_crew3_boll.jpg

Smukcrew

Bliv medhjælper

Tusindvis står bogstaveligt talt på venteliste for at få et job (og dermed bl.a. fuld adgang) på Smukfest. Her er info til dig, der er interesseret i at blive medhjælper.

Fællesskabet har plads til alle, men altså... ikke nødvendigvis på én gang! Der er stor efterspørgsel på et medhjælperjob på Smukfest. Derfor er alle interesserede ikke garanteret plads, og du skal under alle omstændigheder selv tage initiativ, for at alt det sjove kommer til at ske.

"Hvordan får jeg et job?"

Jo mere målrettet og engageret du søger, jo bedre er dine chancer. Du kan vælge mellem tre tilgange:

  1. Opret en profil på Memba.dk, skriv dig på ventelisten og afvent, at du (måske) rekrutteres fra ventelisten.
  2. Hold øje med eventuelle opslag fra formænd, som søger folk, og meld tilbage til dem, at du er interesseret.
  3. Opret en profil på Memba.dk, undersøg hvilke hold der findes og kontakt relevante festivalfolk direkte med en lille, uformel ansøgning.

 

Memba.dk
Faktisk findes der to slags frivillige på Smukfest. En række partnere og virksomheder, særligt restauratører, har deres eget crew med på festivalen, og her kan der gælde andre vilkår end dem, du læser om her. En frivillig medhjælper på Smukfest skal i denne sammenhæng forstås som et kontingentbetalende medlem af Skanderborg Festivalklub (hvad f... betyder det?).

Alle festivalens egne frivillige har oprettet sig på memba.dk. Det er nemt og uforpligtende i første omgang. Hvis du vil være medhjælper på den kommende festival, er det det første, du skal gøre. Her kan man søge informationer frem om både enkeltpersoner og de forskellige hold, der findes.

Venteliste
I Memba kan du skrive dig på venteliste til et medhjælperjob. Formænd, der mangler folk til en opgave, søger typisk iblandt alle disse herlige mennesker. Men de kan ikke finde dig, hvis du kun har skrevet dit navn og telefonnummer. Skriv lidt om, hvem du er, hvad du kan og hvornår du er åben overfor at tage arbejde. Især hvis du har stort kørekort, er faglært håndværker, trænet bartender, har hygiejnebevis eller andre specifikke ting at byde på, er det godt at nævne. Jo grundigere, du har udfyldt din profil, jo bedre er dine chancer for, at du vil dukke op i et match.

Jobopslag
Vil du være lidt mere offensiv, kan du holde øje med jobopslag på Memba samt vores officielle side for medhjælpere. Her vil formænd fra tid til anden (og især i sidste øjeblik, når der uundgåeligt kommer afbud) søge folk til bestemte job. Følg anvisningerne i opslaget, så kan din vej til Smukfest pludselig være kort.

Uopfordret ansøgning
Når du har udfyldt din Memba-profil med alle dine fortræffeligheder og og drømme. Når du har skrevet dig på venteliste og der ikke er relevante opslag, og der bare INGENTING sker. Hvad så? Så logger du ind på Memba og begynder at undersøge, hvilke områder i festivalarbejdet, du er mest kompetent til og interesseret i. Her fremgår formandens navn og kontaktoplysninger. Kontakt ham eller hende direkte og hør, om der kunne være en plads til dig. Det er ofte en god og effektiv måde at sikre sig et fedt festivaljob på.

Smukcrew – fællesskab fordelt på 300 hold!

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?