/media/2414/header-mobilopladning.jpg

Mobilopladning

Vi ved allesammen, hvor lækkert det er at kunne finde sine venner, tage et billede eller måske sende en besked hjem om, at du har det godt! Igen i år hjælper vi dig med at holde liv i mobilen på festivalen – under bøgetræer og teltdug, langt fra stikkontakter og computere.

På Smukfest finder du i år følgende lademuligheder:

  • Aflåselige bokse på campingområderne (ligesom skabe på banegårde, der skal en 20'er i).
  • Bord/bænkesæt med gratis POWER.
  • Den officielle Smukfest-powerbank lavet i samarbejde med Telia.

Den officielle Smukfest-powerbank er som skabt til festival. Når den er flad, kan den én gang dagligt byttes gratis ud med en nyopladt i en af Telias hyggelige byttestationer på festivalpladsen. Det gælder også, hvis du har en Smukfest-lader fra 2016.

 

 

I år lanceres en ”storebror” til sidste års populære powerbank. Den lille er let og passer fint i lommen, mens mobilen bliver ladt op. Den store fylder og vejer lidt mere – men kan til gengæld også oplade mobilen 3-4 gange, før den løber tør.

Køb årets Smukfest-powerbank i Telias webshop eller i en Telia-forretning. Så er du klar til Smuk og kan holde liv i mobilen hele sommeren – før, under og efter festivalen! 

Både lille og stor powerbank kan selvfølgelig også købes hos Telia på festivalpladsen så længe lager haves.

”Virker powerbanks til alle mobiltelefoner?”

Der er indbygget et micro USB stik og et lightning stik i mobilopladeren, som passer til de fleste mobiltelefoner. Hvis din mobil har et USB-C stik, skal du vælge den tilsvarende variant i webshoppen – så får du et converterstik med, som du skal bruge når du oplader mobilen. 30 PINs adaptere (til de ”gamle” iPhones) kan købes på Smukfest i de fire Byttestationer.

”Hvordan ser jeg, hvor meget strøm der er tilbage?”

Tryk på "powerknappen" på siden af mobilopladeren. Tjek herefter de fire små lamper – lyser alle fire, er mobilopladeren 100% nyopladt, lyser tre lamper, er mobilopladeren 75% opladt, osv. Blinker kun én af de fire LED indikatorer – så er det tid til at bytte opladeren til en ny og fuldt opladt. Det tager cirka 100 minutter at oplade en telefon. 

”Hvad koster Smukfest powerbanks?”

Den lille powerbank koster 249 kr. og den store koster 399 kr. Når mobilopladeren er tom, følger retten til at bytte den til en nyopladt mobiloplader én gang om dagen på Smukfest. Det gør du i en af vores fire byttestationer, der er på festivalpladsen.  

”Hvordan foregår ombytning på festivalpladsen?”

Der er fire byttestationer på festivalen – en på Kærligheden, en i Sherwood, en for foden af Dødemandsbakken og en ved Sølundindgangen. Du finder nemt din nærmeste byttestation ved hjælp af årets Smukfest app. Du skal bare oplyse det mobilnummer, du registrerede i forbindelse med købet af powerbanken. Smukfest powerbanks kan byttes gratis til en nyopladt én gang om dagen, ekstra ombytninger koster 45 kr. 

”Jeg har en mobiloplader fra 2016 – kan jeg få den opladt eller byttet?”

Ja, du kan bytte den en gang om dagen. Du skal bare oplyse det mobilnummer du købte den med sidste år. Du kan også bytte den til den store powerbank for 299 kr.

”Jeg har en powerbank fra 2015 – kan jeg få den opladt eller byttet?”

Vi har desværre ikke mulighed for at genoplade de gamle cylinderformede powerbanks og kan heller ikke tilbyde ombytning af dem. 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?