/media/3178/header_mhjtransport.jpg

Billet

Som Smukfest-medhjælper er du automatisk inviteret til den årlige medhjælperfest: Et gratis personalegode, kan man sige, og bestemt et godt ét!

Fristen for at afhente din gratis billet via Memba.dk er udløbet for denne gang. Er du medhjælper, som er berettiget til en billet, men har haft problemer med at afhente inden fristens udløb den 12. maj, kontakt christina@smukfest.dk.

Medhjælperfesten foregår på Fælleden i Skanderborg den 20. maj 2017!

Din helt egen personlige billet til medhjælperfesten skal du hente fra din profil i Memba, den vil ligge klar umiddelbart inden festen. Det er vigtigt du printer din billet ud, eller har den klar på din smartphone, da stregkoden skal scannes ved indgangen. Husk din billet er personlig og kan ikke overdrages til andre.

Ved Fælleden finder du dine frivillige kolleger i Tjek-ind-vognen, som giver dig armbånd på. Du kan få armbånd på og komme ind til festen fra kl. 18 (hvor der er fri bar helt til kl. 20, not bad!).

Alle aktive medhjælpere på Smukfest 2016 har gratis adgang til festen. Det samme gælder fremtidige medhjælpere, som har betalt kontingent og er tilknyttet et hold i Memba til Smukfest 2017.

Luk
Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?