/media/2964/header_loc.jpg

L.O.C

Med en perlerække af store sange fra de første femten år på repertoiret, er der lagt op til et hitspækket show af rang, når Liam O Connor, og det han selv har kaldt ”Danmarks mest sexede band”, nu gir den op for Danmarks Smukkeste Medhjælpere.

Men den stærke opsamling ”Anno XV” kunne L.O.C. sidste år fejre sit 15 år jubilæum. Albummet rummede ikke mindre end 27 hits fra karrieren + tre skarpe nye af slagsen. ”Anno XV” var endnu en fuldtonet triumf for L.O.C. Med nye hits som ”Ti Fod Høj” og ”Husk” var det med direkte adgang til både playlisterne og pladsen som #1 på salgslisten. Så med en perlerække af store sange fra de første femten år på repertoiret, er der lagt op til et hitspækket show af rang, når Liam O Connor, og det han selv har kaldt ”Danmarks mest sexede band”, nu gir den op for Danmarks Smukkeste Medhjælpere.

L.O.C. er en af de såkaldte Århus V-rappere og sammen med vennerne Marc Johnson og U$O, debuterede han i 1999 med gruppen B.A.N.G.E.R.S. Solo-debut’en ”Dominologi” sparkede for alvor gang i karrieren I 2001 – og to år efter kom “Inkarneret” som for alvor fik navnet L.O.C. ud til andre end de oplagte fans, da hitsinglen “Undskyld” fik kaffe og croissanter i den gale hals på adskillige mere politisk korrekte meningsmagere end ophavsmanden. Succeshistorien fortsatte med “Cassiopeia” (2005), hvorfra singlen “Frøken Eskobar” blev et massivt radio- og videohit. I 2008 kom ”Melankolia/XxxCouture”, der satte en tyk streg under både popularitet og seriøsitet.

I 2010 stod den på en tid som gruppemedlem i Selvmord, der fejrede stor succes, både med albummet af samme navn og en lang række koncerter. I 2011 satte L.O.C. sig igen tungt på den danske hip hop trone med udgivelsen af sit femte soloalbum ”Libertiner”, der gik direkte ind som #1 på den danske salgsliste og på forhånd var solgt i så store mængder, at der var guld til L.O.C. på udgivelsesdagen. I 2012 blev det til to albums fra L.O.C. Begge var blandt årets mest succesfulde og gjorde samtidig op med den traditionelle måde at udgive musik på. ”Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1” blev det mest downloadede album i dansk musikhistorie med mere end 240.000 individuelle downloads, mens Vol. 2 blev udgivet til fordel for Røde Kors og endte med at skaffe mere end 600.000 kr. til organisationens arbejde. 2014-albummet ”Sakrilegium” var endnu en stor succes for L.O.C. Direkte ind som #1 på salgslisten, en Gaffa Pris som ”Årets danske Urban-udgivelse” og en storslået Danmarksturné, der fik en anmelder til at give ham prædikatet ”en af de store scenemestre herhjemme”. Nytårsaften '14 overraskede L.O.C. ved at udgive crooner-albummet ”Grand Cru” – i Gaffas fem stjernede anmeldelse beskrevet som en ”velfungerende blanding af James Bond og film noir”.

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?