/media/3633/khn_smukfest_under_koncert_stjernescenen_fre_alex_vargas_2017_nc79i8n3dk.jpg

Musikken

Glæd dig!

Smukfest 2017 bød på en blanding af spændende, internationale headliners og store navne fra den danske musikverden. Planlægningen af næste års festival er i fuld gang, og musikbookerne arbejder på højtryk for at færdiggøre programmet til Smukfest 2018!

Der er stadig god tid til onsdag den 8. august 2018, hvor der igen vil drøne dejlig musik ud af Bøgescenens højtalere. Og derfor kan vi på nuværende tidspunkt ikke fortælle særlig meget om, hvem der kommer til at stå på hvilke scener og hvornår.

Dét vi med sikkerhed ved er, at Saveus vender tilbage til Smukfest 2018! Efter et teknisk problem måtte deres koncert i P3 Teltet i sommer desværre aflyses, så vi glæder os naturligvis til et gensyn til august. Det var første navn. Andet navn på plakaten er Nephew. De genforenede nevøer (og nu også med en enkelt niece) vender tilbage til Bøgeskoven efter flere års pause – og Smukfest er den ene ud af kun to festivaler, som Nephew gæster til sommer.

Resten af programmet må du vente i spænding på lidt tid endnu. Men gælder det ikke også om altid at have noget at glæde sig til? Lad os udnytte ventetiden og tage et kig på nogle af koncerterne fra Smukfest 2017.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?