/media/2928/header_alesso.jpg

Alesso

…he closed Friday night inside the big Sahara Tent with one of the largest, most ecstatic crowds of the festival (Roling Stone om Alesso på Coachella)

Vi så den svenske DJ, producer og remixer Alesso på Smukfest første gang tilbage i 2012, hvor han var speciel guest hos David Guetta. Dengang regnet som et af scenens helt store talenter – og det har den i dag 25 årige svensker i den grad levet op til siden. Der er nærmest ikke den toneangivende festival eller club hvor han ikke har stået øverst på plakaten. Og rækken af hits er efterhånden både lang og omfattende – med highlights som eksempelvis ”Under Control” (med Calvin Harris), ”I Wanna Know” (med Nico & Vinz), ”Heroes” (med Tove Lo), ”If I Lose Myself” (med One Republic) og ”Cool” (med Roy English).  De fleste at finde på det stærke debutalbum ”Forever”, der udkom sidste år på Def Jam. 

Alesso – født Alessandro Lindblad – fik for alvor gang i karrieren i 2011, hvor hans remix af navne som Coldplay, LMFAO, Swedish House Mafia og David Guetta vakte international opmærksomhed. Siden er hans karriere bare vokset og vokset – og han er i dag et af scenens allerstørste navne. Vi er super glade for at få den unge svenske superstjerne tilbage på Smukfest. På toppen af sin karriere so far og ovenpå et særdeles travlt 2016, med headliner-gigs over hele verden. Fra Creamfields UK til Ultra Singapore - og fra Tomorrowland i Belgien til det eftertragtede lukke-gig ved International Music Summit i Shanghai. Til august er han tilbage i bøgeskoven og vil med garanti sætte sensommernatten i smuk bevægelse.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?