/media/3185/header_annemarieny.tif

Anne-Marie

Anne-Marie flyver i turbofart mod stjernerne, og det er bare et spørgsmål om tid, før hun kommer på alles læber (Gaffa i artiklen ”De bliver store i 2017).

Det går rigtig stærkt for den engelske sangerinde Anne-Marie, der som solist har storhittet med singlen ”Alarm” (mere end 170 mio. afspilninger på Spotify) og samtidig, i godt selskab med Sean Paul, leverer den vokale del af et af tidens helt store hits, Clean Bandits' ”Rockabye (der for længst har passeret 210 mio. afspilninger på Spotify og hele ni gange har været #1 på den britiske singlehitliste).

Anne-Marie er en målrettet kunstner, der allerede startede med danse- og sangundervisning da hun var bare to år gammel. Sideløbende med at gå på college begyndte hun at deltage i forskellige sang-konkurrencer for at få træning af den vej. En god ven introducerede Anne-Marie til en sangskriver, der manglede en god stemme på sine demoer – og af skæbnens uransaglige veje blev disse indspillet i Elton Johns Rocket Music Studio. Teknikeren her ku' li' hvad han hørte og spillede efterfølgende sangene for superstjernens musikselskab, der endte med at signe Anne-Marie. Hendes første succes kom i selskab med Rudimental, med hvem hun både har skrevet sange, indspillet og turneret over hele verden i forbindelse med 2015-albummet ”We The Generation”. Som solist debuterede Anne-Marie i 2015 med EP'en ”Karate” (en anden af hendes store interesser) – og siden er der blevet arbejdet hårdt på det debutalbum, der er sat til release i løbet af 2017. Forventningerne er store ovenpå ”Alarm”, Clean Bandit-samarbejdet og det aktuelle hit "Ciao Adios"- og selvom Anne-Marie allerede har haft mere succes end de fleste, er fremtidsambitionerne fortsat store: ”When I'm good at something and I know I can be the best, I carry on; so Beyoncé, Sia, Rihanna - I'm coming for you yeah…”

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?