/media/2935/header_bisse.jpg

Bisse

Thorbjørn Radisch, aka Bisse, spillede på Ideal Bar i tirsdags og var Muhammad Ali og David Bowie på samme tid. Giv dog manden et stadion! (Politiken)

Bisse er på samme tid helt sit eget originale jeg og en fornyer i den tradition, der tæller sangskrivere som CV Jørgensen. Hans output er nærmest eksplosivt - og i løbet af bare halvandet år, har Bisse udgivet 5 albums, der tilsammen har gjort ham til både kult og anmelderdarling. Lyttere af P6 Beat har sandsynligvis lagt mærke til sange som ”Seks hjerter” og ”Lidt mere og jeg brækker mig”. Statens Kunstfond har i den grad lagt mærke til Bisse og præmierede ham ved udgangen af 2016 for de to seneste albums ”Happy Meal” og ”Højlandet” og skrev ved den lejlighed om en kunstner med ”vildtvoksende, komplekse og samtidig helt nære sange og ikke mindst sangtekster, som trækker på traditionen, men også sætter sin helt egen dagsorden.”
Et støt voksende publikum dukker op til Bisses heftige koncerter, fyldt med det Politiken har kaldt ”mærkbar musik, man får blå mærker af”. Det ligner i det hele taget et nært forestående gennembrud for den markante sanger og sangskriver, der ved årets "Steppeulven" vandt i både kategorierne, Årets Musiker, Årets Vokalist, Årets Komponist, Årets Tekstforfatter, Årets Sang for "Seks hjerter" samt Årets album for dobbeltalbummet "Højlandet".

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?