/media/3361/blended-brew.jpg

Blended Brew

Bandet har begejstret koncertgængere, branchefolk og anmeldere med et ærligt og energisk rockudtryk, hvor vokalen er ucensoreret og en overvægtig guitar ikke nødvendigvis er en dårlig ting.

Blended Brews frygtløse brug af guddommelig 70’er rock, spillet gennem en forkærlighed for 90’ernes ditto, har indtil videre ført til opvarmningsjobs for legender som AC/DC, Hollywood Vampires med Johnny Depp, Alice Cooper og Joe Perry i front, samt turné med Alien Ant Farm. Kvintetten har spillet flere hundrede koncerter, fra ufremkommelige steder som Kina og Makedonien, og ikke mindst hele to månedlange turnéer i det forjættede rockland USA.

I 2013 var Blended Brew på deres første headliner turné i Kina. 14 koncerter i 9 forskellige byer samt TV-interviews, radiospots og mere end 15.000 vanvittigt begejstrede kinesiske fans. Bandet går i studiet til sommer for at indspille det længe ventede debutalbum. Det kommer at foregå i Vibe Factory i samarbejde med producer Jacob Winther, (The Darkness, Mads Langer).

Blended Brew har efterhånden spillet, det man på godt gammeldags dansk vil kalde; "Røven ud af Bukserne" og det har tydeligt medført sin succes. Bandet har en talstærk fanskare og sammen får de koncertstederne og baren til at eksplodere.

Det er ærligt, det er energisk og det er kærligheden til den uforfalskede rock, der altid er i fokus når Blended Brew går på scenen.

Live Camp mentor: Royal Unibrew / Tak Rock

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?