/media/3103/header_carparknorthny.jpg

Carpark North

…there was this certain close connection between fans and audience making the show something special (ReflectionsOfDarkness.com)

Forventningerne til nyt fra Carpark North er ikke blevet mindre med udgivelsen af sidste års powersingle ”Unbreakable” og Lau Højens fornemme fortolkninger i Toppen af Poppen. 2017 tegner da også til at blive et af de helt store år i Carpark Norths historie. Dels udsender de altså endelig et nyt album – det første siden 2014 – og dels turnerer de intensivt i ind- og udland, og slutter året med deres første ”Arena-turne”. Her gælder det tre at de helt store indendørs sale i DK: SCC i Aarhus, Aalborghallen og den største af dem alle, den nye Royal Arena i København. Der er på forhånd lovet det helt store show – og mon ikke også vi får bandet at se i vanligt visuelt imponerende rammer, når de til august vender tilbage til Smukfest.

Carpark North har fra starten af karrieren været leveringsdygtige i en særdeles effektiv rock tilsat massevis af elektronik. Første udgivelse kom i 2000 med demoalbummet ”Carstereo” - og i 2003 kom debutalbummet ”Carpark North”, der gik direkte ind på førstepladsen af salgslisten. Numre som ”Transparent And Glasslike” og ”40 Days” strømmede fra radioen – og koncerterne var udsolgte hvor bandet end kom frem.

I 2005 kom ”All Things To All People”, med nye potentielle Carpark-klassikere som ”Human” og ”Best Days” (den tredje mest spillede sang på P3 i 2003!) – og i 2008 kom så ”Grateful”, der rummede hits som ”Shall We Be Grateful” og ”Save Me From Myself”. I 2010 samlede Carpark North op på karrieren so far på det guldsælgende album "Best Days – Greatest & Live” – og samme år udkom også ”Lost”, det første internationale udspil fra Carpark North (af den tyske blog ”Reflection of Darkness” kaldet “One of this year’s best releases!”).

Carpark North udsendte i 2014 albummet ”Phoenix”. Singleforløbere som ”Army of Open Arms” og ”32” (feat. Stine Bramsen) havde skærpet forventningerne – og der var meget mere af det gode, på et album der også bød på et overraskende samarbejde med Nik & Jay på tracket ”You're My Fire” og på endnu en hitsingle i form af ”Renegade”. Det nye album blev fulgt op af massevis af koncerter i DK og gigs så langt borte som i Indonesien og Thailand.

Carpark North består stadig af de samme tre musikere, der i sin tid dannede bandet: Lau Højen (guitar og vokal), Søren Balsner (vokal og bas) og Morten Thorhauge (trommer).

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?