/media/2941/header_dansermeddrenge.jpg

Danser med drenge

Det kræver sit band at sætte min kraftige krop i svingninger. I gør det på en måde så hjertet også svinger med. (Henrik i en (f)anmeldelse på DmD Forum).

”Er der nogen i himlen?”, ”Grib chancen”, ”Rejs dig op & kom videre”, ”Kære lillesøster”, ”En dejlig morgen”, ”Tag godt imod ham”, ”Aldrig undvære dig”, ”Hvor var vi bare kloge”, ”Griber du mig når jeg falder?”, ”De fedes hær”, ”En lille pille”. Bare nogle af de mange sange der er signeret Danser med Drenge – og som er garanter for fællessang af den mest medlevende slags, når bandet spreder dem fra scenerne rundt omkring. Danser med Drenge debuterede i 1993 med singlen ”Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig”. Siden har de vist sig at være konstant leveringsdygtige i umiddelbare træffere - og har undervejs udviklet sig til at være et af landets mest positive og smittende livebands. I 2010 kunne DmD fejre 15 år med sangerinden Rie Rasmussen i front, og det gjorde kapellet dengang med albummet ”15 år i røg og damp”, der var fyldt med koncertoptagelser og dokumentarisk materiale om det lille band, der måtte gå så meget igennem. Albummet havde den ganske særlige Skanderborg-vinkel, at hele bandets 2008-koncert i Bøgeskoven var med – og netop den koncert var jo endnu en triumf for Danser med Drenge, der nærmest har vores skovfest som en art hjemmebane. Musikalsk byder DmD også i 2017 på mere af den effektive cocktail af reggae, pop og mild soul, der altid har været bandets særkende. Live kombineret med maksimal udadvendthed, kontant spilleglæde og varmt samspil med publikum. Seneste udspil er livealbummet ”Skrål” (fra 2016) og studiealbummet ”Det handler om penge…” (2015). Danser med Drenge: Rie Rasmussen (vokal), Klaus Kjellerup (bas og vokal), Stanley Møller (keyboards og vokal), Kasper Langkjær (trommer), Morten Bolvig (keyboards) og Steffen Qwist (guitar). Og det er stadig aldeles tilladt at synge med! 

”Det føles som "vores" festival, og vi får så meget kærlighed fra publikum, at det vil man da ikke være foruden” (Rie Rasmussen om at optræde på Smukfest).

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?