/media/2936/header_djsnake.jpg

DJ Snake

His style is to mix up tropical house, pop-leaning vocals and big shiny bass with fresher than fresh, trap-inspired production featuring crisp snares and catchy melodies (DJMag.com)

2016 var et ret godt år for DJ Snake. Han udsendte i august sit debutalbum ”Encore”, hvor man bl.a. fandt de to massive hits ”Let Me Love You” (med Justin Bieber) og ”Middle” (feat. Bipolar Sunshine). De to sange har tilsammen rundet en milliard streams på Spotify, og tager man ”Lean on”, 2015-samarbejdet mellem Major Lazer, Mø og DJ Snake, med i ligningen, så kan man smække næsten en milliard flere streams oveni.
DJ Snake har algeriske rødder og er født i en forstad til Paris. Rygtet vil vide, at han var ihærdig grafitti-maler i sine yngre år, og at det er i den forbindelse han har hentet tilnavnet ”Snake”. Han begyndte at DJe som 14-årig og at producere, fra han var 19. DJ Snake spillede bl.a. på den populære club Le Bain Douches i Paris, hvor han mødte sin senere manager, der opfordrede ham til selv at lave musik. I 2011 blev DJ Snake Grammy-nomineret for sit arbejde på Lady Gaga albummet ”Born This Way” – og var med igen på sangerindens 2013-udgivelse ”Artpop”. Blandt de mange der har nydt godt af et DJ Snake remix, er navne som Kanye West, Major Lazer, Pitbull og AlunaGeorge. DJ Snakes solo-gennembrud kom i 2013 med den hårdtslående Trap-single ”Turn Down For What” – alene streamet mere end 240 millioner gange fra Spotify.
DJ Snake holder fast i sine franske rødder – og sammen med vennerne og kollegaerne Tchami, Mercer og Malaa har han lavet projektet ”Pardon My French”, for ”at promovere den franske musikscene over hele verden”. De fire gav i den sammenhæng en række store koncerter i USA i 2016.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?