/media/3131/header_emilstabilfinal.jpg

Emil Stabil

Emil Stabil kommer med det helt store udtræk på dette års Smukfest!

Fordelen er, at der ikke er noget filter, og at det er ærligt. Det er en typisk hiphopting. Det skal være real. Det går jeg nu ikke op i i klassisk forstand, hvor du skal snakke om, hvor hård din opvækst har været (Emil Stabil)  

Emil Stabil kommer med det helt store udtræk på dette års Smukfest, hvor han har lovet at stå i spidsen for en veritabel galla. Det betyder at der undervejs i koncerten også vil være besøg af Stabils labelmates og venner Young Bong og Pattesutter.

Emil Stabil himself brød igennem i 2014 med ”Er det en fugl” – fulgt op med nye hits som ”R. Kelly”, ”Bootycall”, ”Swimmingpool” og den største so far: ”Allerede is”. Emil Stabil udgav i 2015 EPen af samme navn – der gav ham tre nomineringer til DMA, en Gaffa Pris og guld for mere end 10 mio. streams. Efter en længere pause, har Emil Stabil skudt 2017 igang med foreløbelig tre træffere: "+1", "Onsdag" (feat. L.O.C.) og ikke mindst "Over Alt", der var Ugens Uundgåelige på P3 ved udgivelsen i marts. "Der står stemplet "hit" i panden på Emil Stabil, der har helt styr på, hvordan man får et omkvæd til at sætte sig på hjernen", som P3s musikredaktør sagde ved den lejlighed.

 

 

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?