/media/3360/erica-jane.jpg

Ericka Jane

Lyden er up-tempo-pop, krydret med urban undertoner og de flotteste 90’er vibes. Lige nøjagtigt hvad den danske musicscene har brug for!

Som 16-årig udgav Ericka Jane en coverudgave af Drakes ’Marvin’s Room’ på YouTube, der lynhurtigt fik 100.000 visninger. Herefter kom der pludselig meget opmærksomhed på det store sangtalent og Ericka begyndte for alvor at arbejde med sin musik.

I 2015 udsendte Ericka hitsinglen ’Favorite Lie’ og i 2016 udkom ’Bad Like You’ – og også ’Bitter War’ sammen med Christopher, som hun senere tog på tour med. Ericka Jane er blevet spillet flittigt i både ind – og udland (5 millioner streams), og nu er hun tilbage med friske toner og mere I-don’t-give-a-F… – attitude til dit anlæg. Pistolen er ladt og Ericka vil skyde en række tracks ud i år, der sender dig direkte ud på dansegulvet.

Insatiable er produceret af Rasmus Stabell fra producerteamet Providers (Medina, Rasmus Seebach, Christopher, L.O.C., Burhan G, Outlandish, Citybois m.f.) og Theis Andersen (Medina, Page Four, Citybois m.f.). HIT ALERT!

Live Camp mentor: Copenhagen Music

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?