/media/3133/header_fallulah.jpg

Fallulah

Med singlen ”Big Bite” og en tur landet rundt, har Fallulah i den grad taget hul på 2017, hvor vi er glade for også at se hende tilbage på Smukfest.

”Bandet og jeg har pudset vores dansesko og givet instrumenterne olie, så vi er helt klar på at skabe en fest, hvor det er mere end tilladt at danse og synge højt med på numrene!” (Fallulah)

Fallulah havde et fornemt 2016, der bl.a. bød på hendes tredje album ”Perfect Tense”, der udkom i februar til fornemme anmeldelser: "One of the best pop albums of 2016”, som de skrev på bloggen The Line of Best Fit. Albummet var indspillet i London, med produceren Liam Howe, der tidligere har arbejdet med bl.a. FKA Twigs, Lana Del Rey og Marina & the Diamonds. I løbet af efteråret stiftede en stor del af familien Danmark for alvor bekendtskab med den charmerende og karismatiske sangerinde, der gav masser af smagsprøver på sin store musikalitet, som del af årets Toppen af Poppen-hold.

”Det er absolut ikke hvert år, at sådan et stjerneskud viser sig på den danske musikhimmel. Talentet er indlysende for enhver med øre, øjne og hjerte åbent for perlende, moderne, begavet pop – en svær genre, som kun de færreste troværdigt lykkes med.” Ordene var store, men det var jo også begrundelsen for selveste P3 Prisen som Fallulah modtag i januar 2011.

Fallulah debuterede i 2010 med albummet ”Black Cat Neighbourhood”, der bl.a. indeholdt de fine singler ”Out Of It” og ”Bridges”. I 2012 kom ”Escapism”: ”…en livlig, drømmende og stærk nydelse fra start til slut. Verden ligger stadig for hendes dansende fødder”, som Gaffa skrev i deres fem-stjernede anmeldelse. Fallulah nævnte i starten af sin karriere stærke kvinder som Karen O, Grace Slick, Fiona Apple og Alison Goldfrapp blandt sine inspirationskilder – og som dem er hun helt sin egen og fyldt med personlig og fascinerende musik. 

”Perfect Tense” er Fallulahs første internationale udgivelse – på en kontrakt med det amerikanske selskab Instant Records, grundlagt af Richard Gottehrer (producer for bl.a. Blondie og Joan Armatrading og grundlægger af Sire Records).

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?