/media/2990/header_faustix.jpg

Faustix

Hvis han fortsætter i sit nuværende spor, så mon ikke, at han i fremtiden vil blive kandidat til DJ Mags legendariske Top 100 dj´s… (Gaffa).

Med singlerne ”Come Closer” (feat. David Jay) og ”Don´t You Worry" (med Barbara Moleko) børd Faustix for alvor igennem i 2016. De to tracks er tilsammen streamet mere end 15 mio. gange på Spotify og har også ramt dansegulve og radiostationer i ind- og udland. ”Don´t You Worry” sikrede også ophavsmanden en nominering til dette års DMA (som Årets Danske Clubnavn) - og ikke mindre end 4 Club Awards ved uddelingen i april. Det ser ud til at der er meget mere på vej Faustix - der med sin første single i 2017, "Wathcing You" (feat. Alvaro), allerede har passeret de første 5 mill. streams alene på Spotify. 

 

Den 26-årige DJ Faustix startede egentlig ud med at være hardcore gamer (med speciale i Counterstrike), før han som nittenårig downloadede et musikprogram. Derfra er det gået ganske stærkt – og det er efterhånden blevet til omkring 40 remixes og et imponerende CV. Faustix har bl.a. samarbejdet med Diplo, han har produceret for Ciara og remixet navne som Major Lazer, Rihanna, Chris Brown og Icona Pop. Og så har han da også remixet for DJ veteranen Paul Oakenfold med så godt resultat, at det førte til en kontrakt med Oakenfolds label Perfecto. Faustix har også lavet musik til Holywood-filmen ”Step Up All In”, til virale kampagner for NIKE, til EA spillet ”NBA 14” og til amerikanske brands som Disney, Activision og ABC Networks.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?