/media/2946/header_fengernordstroem.jpg

Fenger // Nordstrøm

Fantastiske sange, fed performance, hvor I klæder hinanden godt. Det var en af årets koncertoplevelser ubetinget (publikumskommentar på FB, efter koncert i oktober ´16)

Et nyt, måske overraskende men helt sikkert velfungerende samarbejde så dagens lys i 2015, hvor Søs Fenger slog sig sammen med elektroduoen Nordstrøm. Det kom der sød og god musik ud af – først i form af singler som ”Casablanca” og ”Hjertet slår altid igen” og senere foldet fuldt ud på albummet ”Gnister” og ved en lang række koncerter rundt omkring i landet.

"Jeg følte mig hjemme i musikken fra det øjeblik, jeg hørte de første sange. Det var ligesom at komme hjem," har Søs Fenger sagt til Gaffa om samarbejdet med Nordstrøm, hvor hendes stærke vokal passer perfekt ind i duoens melankolske elektro med ekko af nordic noir.

Søs Fenger er en af de helt store danske sangerinder. Hun brød igennem i midtfirserne som sangerinde i News, og startede en succesfuld solokarriere i 1989 med albummet ”Vinterdage”. Siden har hun udgivet yderligere en lang række albums, senest ”Nogen gange er man så heldig, at man ikke når at tænke sig om…” i 2011. Søs Fenger er fortsat en særdeles populær livekunstner, der giver op mod 100 koncerter om året. Nordstrøm består af producer Troels Holdt og forsanger Lars Malm (der i Fenger//Nordstrøm deler leadvokalen med Søs Fenger). Nordstrøm debuterede i 2006, og deres første single ”Berlin” blev et af årets helt store hit og var bl.a. Ugens Uundgåelige på P3. Duoen har efterhånden udgivet tre albums i eget navn: ”Dagdrømmer” (2006), ”Endnu en” (2008) og ”Alt på plads” (2010).

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?