/media/2947/header_gnags.jpg

Gnags & Venner

Det vi prøver at lave med GNAGS, det er følelsen af cirkus. Glæde og energi og små overraskelser. Stærer der finder sammen i fællessangen og flyver sydpå, alt det har Gnags sat lyd på... (Peter A.G).

Gnags kunne i 2016 fejre intet mindre end 50 års jubilæum som band, thi det var dengang i 1966 gruppen tog hul på en af de flotteste karrierer i dansk rock. Hele vejen igennem med Peter A.G. som indpisker og chefideolog. Jubilæumsturen fik navnet ”Dansaurus” – og præsenterede et band i absolut topform, nærmest så populære og sejt swingende som i storhedstiden i 80erne og 90erne. Heldigvis har Gnags nu besluttet at forlænge Dansaurus-turen – og har sågar også været i studiet af flere omgange, for at at lave et spritnyt album. Det udkom i februar under titlen "Nørd" - og indholdet var kontant og klassisk Gnags af bedste aftapning. Som Peter A.G. har sagt om udgivelsen: ”Vi har nørdet med det her album i mere end tre år nu… Men så er det også med stolthed, vi udsender det”. 

Gnags er noget så sjældent som et band, der igennem det meste af deres historie har været et live-band i særklasse, og som i 80’erne for alvor fandt sig selv, da de på det nærmeste revolutionerede den danske scene med den helt unikke fusion af dansk tradition og caribisk og afrikansk inspiration, der udmøntede sig i plader som ”Safari”, ”X”, og ”Mr. Swing King” (for bare at nævne tre af de store).

Her er chancen for at få endnu en dosis af det magiske udtræk - når den dynamiske duo, i form af Peter A.G. og Per Chr. Frost, igen står i spidsen for Gnags. En stolt festmaskine der ikke kan opleves i meget bedre rammer end i bøgeskoven i Skanderborg. Denne gang ovenikøbet i selskab med en flok udvalgte (og udsøgte) musikalske venner…

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?