/media/3146/header_gustafljunggren.jpg

Gustaf Ljunggren

"Han mestrer lige præcis den evne at give sin stemme og sin sound til alt, han rører ved. Musikken bliver bedre, når Gustaf Ljunggren spiller på den.”

Det fornemme statement blev givet af Kristian Leth i 2015, da han i sin egenskab af formand for Foreningen Gudman, tildelte deres store ærespris til netop Gustaf Ljunggren. Og det er virkelig en af scenens store sidemen, der ikke bare samler en hård trio til netop denne lejlighed – men også kommer i godt selskab med et par håndplukkede solister, der hver især vil synge lige præcis de sange de har lyst til at synge på denne dag og dette klokkeslet.

Kapelmesteren selv stammer egentlig fra Sverige, men har de sidste mange år været med til at præge også den danske musik.  Gustaf Ljunggren er uddannet saxofonist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, men lever om nogen op til betegnelsen ”multi-instrumentalist”, med bl.a. guitar, bas, klaver, bratsch og fløjte som nogle af sine foretrukne instrumenter. Koncerten her er første udgave af en legestue, der godt kan blive til meget mere.

Musikerne bag Gustaf Ljunggren ved denne lejlighed er Troels Skjærbæk (bas) og Peter Dombernovski (trommer). Dagens solister er Jonas H Petersen (Hymns From Nineveh) og Howe Gelb (Giant Sand). 

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?