/media/2922/header_infernal.jpg

Infernal

Vi evaluerer konstant, er aldrig tilfredse, kan altid blive bedre, og derfor flyttes vores lyd konstant. Vi kan ikke sidde stille, for hvis du ikke bevæger dig, så er du bagud (Line Rafn).

Efter fire års udgivelsespause er Infernal nu tilbage med nyt materiale. Duoen savnede inspiration i deres gamle omgivelser – og har på det seneste skrevet og produceret med folk, der bl.a. har arbejdet med Rihanna og Sam Smith. Nyeste singler fra Line og Paw hedder ”Hurricane” og "Weightless" og præsenterer begge en varm udgave af Infernal, med en god dosis Tropical House indover.

Infernal brød igennem herhjemme allerede i sidste halvdel af 90erne, hvor singler som “Sorti De L’enfer”, “Kalinka” og “Highland Fling” ramte hårdt på dansegulvene og sikrede duoen et salg på mere end 80.000 eksemplarer af debut-albummet “Infernal Affairs”. Hitstrømmen fortsatte på album nummer 2 kaldet “Muzaik”, hvor singlerne bl.a. andet hed “Serengheti” og “Sunrise”. I 2004 udkom så første udgave af “From Paris To Berlin” i Danmark, og albummet er siden udgivet i flere forskellige udgaver og i mere end 35 lande verden over. Titelnummeret alene er solgt i mere end 1 million eksemplarer verden over – og var helt oppe og kysse stjernerne som årets tredje mest solgte single i England i 2006. Infernal fulgte i 2008 op med ”Electric Cabaret”, hvorfra singlerne ”Whenever You Need Me”, ”Redefinition” og ”Downtown Boys” var nye træffere både på dansegulvene og på sætlisten. Seneste studiealbum var ”Fall From Grace”, der kom i 2010 og rummede hittet ”Love Is All”. Siden har Infernal bl.a. udgivet ”Speakers” (2011, i samarbejde med Kato), Live EPen ”Put Your Fucking Hands Up” (2013) og den dansksprogede EP ”Her er Paw & Lina” (2014 – og udgivet i navnet Paw & Lina). Nu er de så tilbage med fornyet kraft og vanlig appetit på at lave musikken til din næste fest.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?