/media/2982/header_jakobsveistrup.jpg

Jakob Sveistrup

"Overskud giver musikken dynamik og højt til loftet. Og overskud er der masser af på Jakob Sveistrups nye album – hans første i 10 år" (BT).

Han blev nærmest folkeeje tilbage i 2008, som vinder af det års Melodi Grand Prix med ”Tænder på dig”. Ingen var i tvivl om, at Jakob Sveistrup var i besiddelse af særdeles godt stemmemateriale – og det cementeres så eftertrykkeligt på hans nye album ”All In/All Out”, der kom på gaden sidste år. Musikalsk er Sveistrup skiftet fra pop til soul og funk – og resultatet er både vellykket og velspillet. Sange som ”Damned Good Day”, ”Accompany Me” og ”Don´t Wanna Sleep” har det klare swing i musikken, der skaber den perfekte underlægning for Sveistrups store stemme.

Sammen med sit gode hold af musikere har Sveistrup siden udgivelsen præsenteret sin nye lyd landet over – til stor begejstring for såvel publikum som pressen: ”Alt i alt en ud over det sædvanlige og positiv overraskende musikalsk oplevelse. A Damn Good Night!” som man kunne læse det på sn.dk. Og skal vi ikke også håbe på en sådan når Jakob Sveistrup & band nu indtager besøger Dyrehaven?

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?