/media/2900/header_jimilianogblak.jpg

Jimilian & Blak

Som regel er der altid et beat, der kører, vi drikker lidt øl og får en god stemning op at køre. Så sender vi Jimilian ind i vokalboksen for at freestyle over beatet. Vi samler det op, der fungerer og skriver det om, så det passer til melodien (Blak om samarbejdet med Jimilian).

Det er nok nærmest en decideret superduo, vi her får på scenen. Blak var jo i den grad ”Nede Mette” i 2016. Singlen var ikke bare den mest solgte overhovedet i DK sidste år. Videoen var også den mest afspillede på YouTube i 2016 og sikrede Blak en Danish Music Award som Årets Danske Clubnavn. Jimilians karriere har efterhånden kørt i mere end 10 år. Hans videoer er set i milliontal på YouTube. Han har tusindvis af fans, der både følger ham på nettet og dukker op til koncerterne. Han har udgivet en lang række singler, tilsammen streamet i tocifrede milliontal fra eksempelvis Spotify, og i 2013 var han såmænd modtager af MTVs European Music Award i kategorien ”Best Danish Act” (foran bl.a. Medina og Nik & Jay).
Hvad færre måske ved er, at Jimilian og Blak går way back. De er barndomsvenner og arbejder sammen i produktionsselskabet FlexMusic. Sammen har de lavet hits som ”Slem igen” og ”Klip”: ”En festlig sang, der understreger, hvor dejlige, vi synes, kvinder er”, som Blak har sagt om nummeret til Gaffa. Det kan nærmest ikke blive andet end ren win-win, når Blak & Jimilian sammen indtager Smukfest.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?