/media/2981/header_jonnydeluxe.jpg

Johnny Deluxe feat. Christian Brøns

Med en intens blanding af iørefaldende melodier, flabet attitude, usminkede tekster og en effektiv musikalsk blanding af pop og rock, var Johnny Deluxe et af nullernes mest populære bands.

Sangen ”Elskovspony” startede det hele i 2003 – og året efter kom debutalbummet ”Johnny Deluxe”, der med sange som ”Vi vil ha mer” og ikke mindst ”Drømmer jeg” (duet med Anna Nordell) blev en instant succes der resulterede i både platinplader og en DMA som Årets Nye Danske Navn. Det andet album kom i 2005 og hed ”Luksus” og præsenterede nye træffere som ”Det du gør” og ”Drenge som mig”. Det blev til et enkelt album mere fra Johnny Deluxe før den lange pause – under titlen ”De knuste hjerters klub”, der bl.a. rummede ”Sindssyg”, der fik en andenplads ved Dansk Melodi Grand Prix 2009. Og nu er Johnny Deluxe så tilbage. Johnny Deluxe (feat. Mange Schmidt) har ny single på gaden 3. februar - titlen er "Systembolaget". 

I år har Johnny Deluxe slået klude og guitarforstærkere sammen med ham, vi for mange år siden lærte at kende som Christian, men som altså også hedder Brøns til efternavn. Dengang var han hovedperson i noget af det første reality tv i Danmark – og blev for alvor kendt da han stak af fra samme. I 2001 udsendte han sin debutsingle ”Du kan gøre hvad du vil” (dansk version af Patrik Isakssons svenske hit), der blev det forårs absolut mest hotte nummer. Senere samme år fulgte Christian op - denne gang i duet med samme Isaksson, og ”Tilbage Hvor Vi Var” blev endnu et giganthit for den danske debutant. Og så var der bingo og hvad-som-helst, da Christian i november ´01 udsendte sit debutalbum. Siden er det blevet til yderligere fire langspillere: ”Velkommen til begyndelsen” (2002), ”Turist” (2006), ”Det løser sig” (2010) og ”Under overfladen” fra 2012. Brøns har netop sluppet singlen ”Så længe”, og et nyt album skulle være på vej. Spændende hvad Christian og Johnny har at byde på i fællesskab – her får du selvsyn for sagen.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?